Genbrugsordning

 Hos Copenhagen Dream tilbyder vi en genbrugsordning. Det betyder helt konkret, at når du køber en Copenhagen Dream skjorte og har brugt den i en periode, så kan du levere den tilbage til os og få rabat på dit næste køb.
 
Returnerer du skjorten inden for:
6 måneder fra dit køb giver 30% i rabat på næste køb.
12 måneder fra købsdato giver 10% i rabat næste køb.
Vi tjekker alle skjorter grundigt. Fejler de ikke noget, bliver de solgt videre til andre kunder. Ellers bliver stoffet genanvendt i produktionen af nye skjorter.
Sådan gør du:
Ønsker du at benytte vores Genbrugsordning, så sender du dig skjorte tilbage til os inden for 6 eller 12 måneder. Du kan hente en Gratis fragt label HER. Når vi har modtaget din skjorte retur, sender vi dig et gavekort på mail med enten 10% eller 30% af skjortens beløb, dette afhænger af tidspunktet for din returnering. Udregningen er altid fra købsdato. Beløbet på gavekortet kan du så bruge, når du køber din næste Copenhagen Dream skjorte. 
Det er således helt op til dig selv, om du ønsker at beholde din skjorte eller om du ønsker at skifte den ud. Du må gerne skifte til en ny farve, model eller størrelse alt efter hvad du har behov for.